Search

Rundvlees > Rundvlees gras gevoerd Zuid-Amerika 

Rundvlees Zuid-amerika gras gevoerd

Rundvlees Uruguay

aanbod rundvlees grasgevoerd zuid-amerika

Het aanbod varieert tussen producten zoals: entrecote, rib eye, & ossenhaas.

3500g
Entrecote brasil zonder ketting
66.33
Prijs per kg
18,95
2500g
Ribeye grasgevoerd Uruguay
69.87
Prijs per kg
27,95
1600g
Ossenhaas grasgevoerd Brasil
55.95
Prijs per kg
34,95

Veelgestelde vragen grasgevoerd vlees zuid amerika

Wat maakt grasgevoerd rundvlees uit Zuid-Amerika bijzonder?

Grasgevoerd rundvlees uit Zuid-Amerika staat bekend om zijn natuurlijke en pure smaak. De runderen grazen vrij op uitgestrekte weilanden en voeden zich hoofdzakelijk met gras, wat resulteert in een mager en smaakvol vlees.

Grasgevoerd rundvlees uit Zuid-Amerika wordt voornamelijk geproduceerd in landen zoals Argentinië, Uruguay en Brazilië, waar het overvloedige graslanden en een gunstig klimaat heeft voor de veehouderij.

Grasgevoerd rundvlees uit Zuid-Amerika is van nature mager en bevat hogere niveaus van gezonde omega-3 vetzuren en antioxidanten. Het heeft ook een hogere voedingswaarde en kan bijdragen aan een evenwichtiger dieet.

Ja, grasgevoerd rundvlees uit Zuid-Amerika wordt vaak geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid. Veel boerderijen hanteren methoden voor natuurlijk landbeheer en werken aan het behoud van de biodiversiteit van de graslanden.

Grasgevoerd rundvlees uit Zuid-Amerika is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden bereid, zoals grillen, braden of stoven. Door de natuurlijke en malse textuur van het vlees is het belangrijk om het met zorg te bereiden om de smaken te behouden.

Bericht sturen
Vragen over het product? Stuur ons een berichtje via Whatsapp