Search

Rundvlees > Rundvlees Namibië

Rundvlees Namibië

Rundvlees Namibië

Aanbod in rundvlees uit namibië

Het aanbod varieert tussen producten zoals: entrecote, rib eye, ossenhaas bavette.

2200g
Entrecote Namibië
32.89
Prijs per kg
14,95
1600g
Ossenhaas Namibië
51.12
Prijs per kg
31,95
1500g
Bavette Namibië
25.12
Prijs per kg
16,75
1600g
Rib eye Namibië
29.60
Prijs per kg
18,50

Veelgestelde vragen rundvlees namibië

Waarom zou ik rundvlees uit Namibië moeten overwegen?

Rundvlees uit Namibië biedt unieke smaken en kwaliteit dankzij de vrije graasomgeving en natuurlijke voeding van de runderen. Het resulteert in mals en smaakvol vlees dat veel fijnproevers weten te waarderen.

In Namibië worden runderen op een duurzame en natuurlijke manier gehouden, waarbij ze vrij kunnen grazen op uitgestrekte graslanden. Dit zorgt voor een stressvrije omgeving en gezond vee, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit van het rundvlees.

Het rundvlees uit Namibië onderscheidt zich door zijn malsheid, sappigheid en rijke smaakprofielen. De combinatie van een natuurlijk dieet, stressvrije omgeving en traditionele veehouderijpraktijken draagt bij aan de unieke eigenschappen van het vlees.

Ja, veel veehouders in Namibië streven naar duurzaamheid door middel van ethische veehouderijpraktijken en behoud van natuurlijke habitats. Dit resulteert in een milieuvriendelijke productie van rundvlees met respect voor het welzijn van de dieren en de omgeving.

Rundvlees uit Namibië is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden bereid, van eenvoudig grillen tot verfijnde gerechten. Het natuurlijke smaakprofiel van het vlees komt het best tot zijn recht wanneer het met zorg wordt bereid en gecombineerd met complementaire ingrediënten.

Bericht sturen
Vragen over het product? Stuur ons een berichtje via Whatsapp