Search

Levering & bezorging

Welkom bij Luxury Meat, waar we niet alleen streven naar de hoogste kwaliteit vlees, maar ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Wist je dat we onze verzendpakketten hergebruiken? We ontvangen dozen van onze leveranciers en geven ze een nieuw leven door ze te gebruiken voor het verzenden van jouw bestellingen. Op deze manier verminderen we verspilling en dragen we ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Verzendoptie gekozen?

Bij Luxury Meat begrijpen we dat tijdigheid belangrijk is. Daarom bieden we snelle verzending via MyParcel. Als je ervoor kiest om je pakket te laten verzenden, kun je binnen 48 uur je bestelling verwachten. Bovendien ontvang je een handige track & trace-link via e-mail, zodat je jouw pakket gemakkelijk kunt volgen en precies weet wanneer je het kunt verwachten.

Ophaaloptie gekozen?

Voor degenen die ervoor kiezen om hun bestelling op te halen, hebben we goed nieuws voor de inwoners van Alphen aan den Rijn. Je kunt jouw bestelling ophalen op dinsdagavond en donderdagavond tussen 17:00-1800, en op zaterdagochtend van 09:00 tot 11:00 uur. Zo kun je op jouw gemak en op een tijdstip dat jou uitkomt jouw verse vlees ophalen. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen en je te voorzien van de hoogste kwaliteit vleesproducten.

Bericht sturen
Vragen over het product? Stuur ons een berichtje via Whatsapp