Search

Lamsvlees
Nieuw-zeeland

Lamsvlees Nieuw-Zeeland

aanbod lamsvlees uit nieuw-zeeland

Het aanbod varieert tussen producten zoals: lamshaasjes Nieuw-Zeeland, Frenched Rack, Lamskotelet en meer!

1000g
Lamshaasjes Nieuw-Zeeland
27.00
Prijs per kg
27
1200g
Lams Frenched Rack Nieuw-Zeeland
46.80
Prijs per kg
39
1100g
Lams Frenched Rack Nieuw-Zeeland
42.99
Prijs per kg
38,99
1000g
Lamskotelet Nieuw-Zeeland
25.50
Prijs per kg
25,50
200g
Lamsschenkel Nieuw-Zeeland
21.80
Prijs per kg
21,80

Veelgestelde vragen over lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Wat maakt Nieuw-Zeelands lamsvlees anders dan lamsvlees uit andere landen?

Nieuw-Zeelands lamsvlees onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak, dankzij de natuurlijke omgeving waarin de dieren worden grootgebracht. Het dieet van grasgevoerde lammeren op de weelderige weiden van Nieuw-Zeeland resulteert in een mals en sappig stuk vlees met een milde smaak.

Ja, de lammeren in Nieuw-Zeeland worden op duurzame wijze grootgebracht op de groene weiden van het land. De lammeren hebben voldoende ruimte om vrij te grazen en worden met zorg behandeld, wat resulteert in een duurzaam en milieuvriendelijk product.

Nieuw-Zeeland heeft strikte kwaliteitsnormen en voedselveiligheidscontroles voor zijn lamsvleesindustrie. Dit omvat traceerbaarheidssystemen die ervoor zorgen dat het vlees voldoet aan de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

Ja, Nieuw-Zeelands lamsvlees is buitengewoon veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, van klassieke braadstukken tot exotische keukens. De rijke smaak en malsheid maken het een favoriet ingrediënt onder chef-koks wereldwijd.

Nieuw-Zeelands lamsvlees staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, smaak en malsheid. Door te kiezen voor Nieuw-Zeelands lamsvlees, kies je voor een premium product dat met zorg is geproduceerd in een van ‘s werelds meest natuurlijke en duurzame omgevingen.

Bericht sturen
Vragen over het product? Stuur ons een berichtje via Whatsapp