tip van de slager

Gebruik geen balsamico of truffel mayonnaise maar maak de carpaccio klassiek met een goede zachte vergine olijfoilie en vers citroensap, doe hierbij grove peper en zout.

Beschrijving

Rundercarpaccio wordt gemaakt van het magerste deel van het rund, namelijk de rundermuis. Dit is een spierstuk dat zich aan de achterkant van de koe bevindt, tegen de bil aan. Het vlees van de rundermuis is fijn van structuur en bevat weinig vet, waardoor het perfect is voor het maken van carpaccio. De 800gram bestaat uit 10 porties van 80 gram. 

Bijkomende informatie

Gewicht 800 g
Houdbaarheid gekoeld

7 dagen gekoeld bij max 7 °C

Houdbaarheid bevroren

365 dagen bevroren bij -18 °C

Soort stuk

Carpaccio

Voeding

grass-fed

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carpaccio” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Carpaccio

Gewicht: 800 gram | Laat je smaakpapillen dansen met onze heerlijke rundercarpaccio! Deze delicatesse is een feest voor de zintuigen, met zijn dun gesneden plakjes mals rundvlees die zijn aangevuld met een verfijnde mix van kruiden, specerijen en een vleugje citroen. Onze rundercarpaccio wordt met de grootste zorg bereid van de allerbeste kwaliteit rundvlees. De runder carpaccio is niet alleen heerlijk van smaak, maar ook nog eens ontzettend veelzijdig. Gebruik het als voorgerecht, als basis voor een lichte maaltijdsalade of als topping voor een smakelijke pizza. Met deze carpaccio kun je alle kanten op en genieten van de unieke smaak van topkwaliteit rundvlees.
Meer

26.50

Prijs per kg:
33,12

tip van de slager

Gebruik geen balsamico of truffel mayonnaise maar maak de carpaccio klassiek met een goede zachte vergine olijfoilie en vers citroensap, doe hierbij grove peper en zout.

Beschrijving

Rundercarpaccio wordt gemaakt van het magerste deel van het rund, namelijk de rundermuis. Dit is een spierstuk dat zich aan de achterkant van de koe bevindt, tegen de bil aan. Het vlees van de rundermuis is fijn van structuur en bevat weinig vet, waardoor het perfect is voor het maken van carpaccio. De 800gram bestaat uit 10 porties van 80 gram. 

Bijkomende informatie

Gewicht 800 g
Houdbaarheid gekoeld

7 dagen gekoeld bij max 7 °C

Houdbaarheid bevroren

365 dagen bevroren bij -18 °C

Soort stuk

Carpaccio

Voeding

grass-fed

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carpaccio” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire aanbiedingen

Afgeprijsd!
2500g
Kipsaté (voorgegaard, 50 grammers)
Oorspronkelijke prijs was: €48.00.Huidige prijs is: €34.99.
Prijs per kg
13,95
Afgeprijsd!
5000g
Kippendij
Oorspronkelijke prijs was: €50.00.Huidige prijs is: €39.99.
Prijs per kg
7,95
Afgeprijsd!
6000g
Kipfillet
Oorspronkelijke prijs was: €66.00.Huidige prijs is: €49.99.
Prijs per kg
8,45
Afgeprijsd!
1200g
Tomahawk Irish prime grain-fed
Oorspronkelijke prijs was: €40.17.Huidige prijs is: €35.94.
Prijs per kg
30,95
Afgeprijsd!
220g
Eendenborstfilet Canette
Oorspronkelijke prijs was: €9.50.Huidige prijs is: €4.75.
Prijs per kg
17,95
Afgeprijsd!
10500g
Spareribs dikbevleesd Animex 9-12cm (doosje)
Oorspronkelijke prijs was: €149.95.Huidige prijs is: €94.50.
Prijs per kg
10,45
Afgeprijsd!
250g
Ribeye Nambië grass-fed steaks
Oorspronkelijke prijs was: €7.50.Huidige prijs is: €5.50.
Prijs per kg
21,95
Afgeprijsd!
800g
Lamsrack Nieuw-Zeeland
Oorspronkelijke prijs was: €30.95.Huidige prijs is: €28.50.
Prijs per kg
36.95
Afgeprijsd!
1800g
Ossenhaas Brasil grass-fed
Oorspronkelijke prijs was: €65.00.Huidige prijs is: €62.91.
Prijs per kg
34,95
Afgeprijsd!
200g
Flat Iron Irish prime steak grain-fed
Oorspronkelijke prijs was: €6.75.Huidige prijs is: €6.25.
Prijs per kg
31.95
Gekoeld bezorgt in nl

Het vlees wordt altijd gekoeld bezorgd in NL zodat jij direct aan de slag kan gaan.

beste kwaliteit

Het vlees komt van over heel de
wereld gekozen uit de beste vleesrassen.

Snelle levering in Nl

Het vlees is altijd binnen 48 uur aan
huis geleverd en ook zelf op te halen.